снимка БулфотоПроф. Венцислав Мутафчийски  - президент. Помните, че същата политическо-олигархична симптоматика

...
снимка БулфотоПроф. Венцислав Мутафчийски  - президент. Помните, че същата политическо-олигархична симптоматика
Коментари Харесай

Марков: Готвят проф. Мутафчийски за президент

снимка Булфото

Проф. Венцислав Мутафчийски  - президент. Помните, че същата политическо-олигархична симптоматика се прояви и с името на настоящия Главен прокурор, който самичък се състезаваше със себе си в конкуренция за огромния златен престол,посочва специалистът по национална сигурност Николай Марков във Facebook, съобщи.

" И откакто Мутафчийски е новородения младенец в лабораторни политически условия, пример за човек, доктор, административен апаратчик и многознайник по всичкология, дано отворим една тъмна и непрочетена страница от нашето многострадално национално житие.

Първият умрял от Коронавирус пациент у нас е през месец септември, предходната година! Много преди да да бъде наклеветен гр.Ухан за провинен, единствено тъй като един китаец изял някакъв прилеп и по този начин станала работата с неповторимата биотехнология.

Да, но няма нищо общо със случая и сами виждате, че внезапно този китайски град потъна в медийно забвение освен това изцяло следено. Пита се за какво откакто другарят Мутафчийски и сходни нему апаратчици са знаели, че незнаен вирус участва към този момент в България и предизвиква неприятна гибел, не е имало реакция съвсем три месеца? Никаква.

Пита се още какъв брой други хора умряха до месец декември м.г. от същият този вирус и всички заедно мълчаха, в съгласие с незаконното ни държавно управление? А до месец март тази година какъв брой български жители бяха заровени с сменена диагноза за гибел? Как се назовава това длъжностно държание?

Последва политическа карантина и нехайно лятно къпане в тотално и оптимално разваваща се вирусна зараза! Мълчанието на власт и лекари от НОЩ продължава в цялостна мощ, покрита с медийни полуистини.

И внезапно, о, знамение? България преди всичко в света по смъртност от Ковид и видите ли, тези същите " герои ", които мълчаха цяла година и погребаха с безучастие и неверно деяние хиляди почтени хора, ще ни спасявали още веднъж и още веднъж. На всичко от горната страна, стигнаха до извода, че ние сме били отговорни, тъй като не носим маски, каски и не съблюдаваме несъответстващите им решения?

Мога да продължа още дълго и все по този начин съответно, само че ще спра до тук, а вие сами помислете какво ви споделям и за какво. Засечете времето и събитията. Ако желаете да живеете, обаче, почтено и да бъдат уважавани вашите цивилен права - би трябвало да ги отбраните. Досега, смятате, че мафията ще ви ги даде безплатно, единствено тъй като ви сапунисват, че сте европейци. Груба неточност!

Мафията е ламя, която се храни с хора! Докато почине. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР